dijous, 21 de novembre del 2013

IV Congrés del Tercer Sector Social

Els propers 27, 28 i 29 de novembre es celebrarà el IV Congrés del Tercer Sector Social. L'acte tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona sota el lema "Avançar en igualtat i drets socials".

Aquest IV Congrés suposarà un nou pas endavant per esdevenir un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent. El Congrés pretén ser l'espai de trobada, de reflexió i de projecció del Tercer Sector Social català per poder donar una millor resposta al conjunt de desafiaments que la societat i el moment actuals ens plantegen.

El IV Congrés del Tercer Sector Social, organitzat per la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya,  té tres principals objectius:

- Enfortir la identitat, els valors i les capacitats del tercer sector social
- Reclamar més i millors polítiques socials públiques en l'actual context de crisi econòmica
- Enfortir l'aliança del tercer sector social amb els poder públics i els altres agents socials.



Per realitzar la inscripció visiteu el web del Congrés.

Ara bé, una de les novetats del IV Congrés és que oferirà un conjunt d'activitats paral.leles, de caràcter gratuït i obertes al públic general. Una d'aquestes activitats obertes serà la conferència inaugural, que se celebrarà el dimecres 27 de novembre a les 17 hores a la Sala Plenària del Centre de Convencions Internacional de Barcelona. En un format de sessió plenària, el periodista i filòsof Josep Ramoneda oferirà la seva visió sobre com podem seguir avançant en igualtat i drets socials en un moment com l'actual, i quina contribució podem i hem de realitzar-hi des de les entitats del Tercer Sector. Pronunciarà la conferència 'Combatre avui la crisi de les desigualtats'.

Més informació a http://www.congrestercersector.cat/