dijous, 21 de novembre del 2013

Presentat el còmic guanyador de la Beca Carnet Jove Connecta't

L'Agència Catalana de la Joventut impulsa la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic que té l'objectiu de promoure la pràctica artística del còmic i facilitar la seva inserció professional en aquest àmbit

El director general de Joventut, Toni Reig, acompanyat de l'editor en cap de l'editorial Editores de Tebeos (EDT), Fèlix Sabaté i de l'autor del llibre El còmic en català, Jordi Riera van presentar el còmic El senyor Romaní, guanyador de la Beca Carnet Jove Connecta't al còmic.

Portada del còmic guanyador
Els dos autors del còmic són l'il·lustrador Miguel Bustos i la guionista Carme Pons, que van resultar guanyadors de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2012. El premi d'aquesta beca consistia en la publicació del còmic a l'editorial EDT, líder d'aquest sector. En total, s'han editat 1.000 còpies de l'obra en català i en castellà, que es distribuiran a Catalunya i arreu de l'Estat espanyol.

El senyor Romaní és una història imaginària sobre un home que persegueix el somni d'unir les seves dues passions -les plantes i la música- en una de sola, i no s'atura fins a aconseguir-ho. Consta d'una seixantena de pàgines amb vinyetes a il·lustrat a dues tintes.

La Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic és una iniciativa impulsada per l'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família. La Beca té l'objectiu de promoure la pràctica artística del còmic, considerat entre la gent jove com el novè art, així com de facilitar la seva inserció professional en aquest àmbit.


Més informació de la Beca Carnet Jove Connecta't